Maria Gretzer og Björn Carlsson er tilknyttet Firkløverets Springakademi og træner vore Juniorer og Youngridere.


Det bliver det kendte svenske par: OL-Springrytter Maria Gretzer og hendes mand Björn Carlsson, som skal være undervisere på de springclinicer, som Firkløverets Springakademi arrangerer.


Som 3 gange OL deltager i ridebanespringning samt deltager ved EM og VM for Sverige er Maria Gretzer et ikon for mange springryttere. Hun har formået at gøre sin drøm til virkelighed. Hun har helt selvstændigt skabt sig det liv med springsport på aller højeste niveau, som mange af Springakademiets kursister ønsker sig - og hun ved, at der - ud over talent - skal meget mere til for at nå sine mål.
De egenskaber har det svenske Seniorlandshold i springning nydt stor glæde af med hende som kaptajn gennem 15 år.


Hendes mand Björn Carlsson har ledet det svenske Junior og Young Rider Landshold gennem mange år, og er - ligesom Maria - A-træner i springning og international A-banebygger.


De er begge passionerede undervisere og specielt dedikeret arbejdet med unge mennesker og de glæder sig til Firkløverets Springakademi´s clinic på Barthahus i september.

 

Klik på billedet herunder og læs om Maria Gretzer som person og om hendes mange fantastiske resultater i international springsport i denne artikel i Ridehestens september 2015 nummer.

Se en video med Maris Gretzer og Björn Carlsson her

 

Maria Gretzers mand Björn Carlsson

Privat foto

Maria mand Bjørn Carlsson. Privat foto.

 

Maria Gretzer på hingsten Singular LS La Silla

Privat foto

 

Fra 2016 vil Landstræneren for det danske senior Landshold i Springning træne Firkløverets U-25 ryttere

 

Dansk Rideforbund har fra starten fulgt Firkløverets Springakademi tæt og interesseret sig for hvad vi arbejder med. Ligesom Firkløveret Springakademi har Dansk Rideforbund også sat talentudvikling højt på dagsordenen. Der har været en dialog fra start og dette har resulteret i, at Firkløveret Springakademi har indgået et fantastisk samarbejde med Dansk Rideforbund om vores U-25 ryttere.

 

Et samarbejde der skal sikre, at disse ryttere er i en fortsat udvikling, får den bedste opbakning samt et fokus på U-25 ryttere, der skal give dygtige seniorryttere. Rytterne forbliver Akademiryttere, og  11. - 12. marts 2016 vil den første U-25 springclininc med Seniorlandstræner Lars Nørgaard Pedersen finde sted på Barthahus.

 

 

DET ER EN KAPACITET DER BLIVER TRÆNER  FOR U-25 RYTTERNE I AKADEMIET. HAN ER SPORT & ELITECHEF I DANSK RIDEFORBUND OG EN SÆRDELES RUTINERET RYTTER SELV - KOM OG MØD LARS PEDERSEN OG BLIV INSPIRERET

Lars Pedersen er født i Vejle, arbejdet med springheste i Tyskland i 6 år, heraf 4 år hos Hugo Simon, ansat fra 1997-2005 hos Stutteri Ask.
Af resultater kan nævnes: nr. 3 DM for juniorer, Goldende Reitabzeichen i Tyskland (10 sejre i S springning). Nr. 1 World Cup Prag, deltaget i ca. 25 nationscup for Danmark med 2 sejre, nr. 4 i Hamburg Springderby, Nordisk Mester individuelt og for hold + mange flere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gem