CECILIE ERIKSEN ER FØDT DEN 28. juli 1994

 

Cecilie skriver om sig selv:

 

"Jeg  kommer fra Faxe på Sydsjælland og har siden 2013 redet som en del af det danske military landshold.

I mine youngrider-år deltog jeg i UVM for 6 års heste i 2013, EM i 2015 og flere gange ved NM med både individuelt og hold sølv i 2015. 2016 var mit første år som seniorrytter - her red vi placeringer hjem i 6 ud af 8 internationale stævner og red for senior landsholdet til NM i Norge. Vi sluttede sæsonen af med at debutere på 3* niveau - her fik vi en 6. plads placeret som bedste skandinavier.

Min top hest er 10 årige KWPN vallak Calvin e. Calypso Ask, som jeg selv har tilredet og uddannet til nu 3* niveau.
Jeg lever og ånder for militarysporten, da den efter min mening er en ultimative ridesport. Kombinationen af de tre vidt forskellige discipliner dressur, ridebanespringning og terrænridning, gør military ekvipagen så alsidig som overhovedet muligt.

Jeg er utrolig glad og taknemmelig for at Firkløverets Springakademi har villet se udover de normale optagelseskrav, og istedet kigget på mig som person og ambitiøs rytter uafhængigt af min disciplin. Jeg er sikker på at akademiet vil kunne hjælpe mig med at realisere mine mål, og jeg glæder mig utrolig meget til det fremtidige samarbejde.

Mit mål for 2017 er at debutere mit første EM for seniorer i Strzegom i Polen - samt at opnå ydereligere erfaring på 3* niveau, så vi kan komme i betragtning til de helt store mesterskaber i fremtiden."

 

Kontakt Cecilie ved at klikke på -ikonet  

 

  


 


Gem

Gem