SOFIE RASK THOMSEN ER FØDT d. 29 - 4  2000

 

Sofie skriver følgende om sig selv:

 

Jeg hedder Sofie Rask Thomsen, jeg er født og opvokset i Odder tæt på Århus, hvor vi selv bor på en gård og har vores heste. Til dagligt går jeg i 1G på HHX i Skanderborg.

 

Min mor har altid haft rideskole, hvilket har gjort, at jeg har redet hele mit liv. Jeg startede med at ride seriøst da jeg var omkring 8 år gammel, og begyndte også at ride både spring- og dressurstævner dette år – dog var det i sidste ende springningen jeg faldt for.

 

I år 2014 lånte jeg en hest fra Tyskland, som jeg fik lov at ride mit sidste år som children på. Efter 2 ugers samarbejde blev det til sølv ved indendørs DM i Hillerød, 6 plads til udendørs DM i Sommersted og en udtagelse til nordisk mesterskab i Drammen.

 

På Pony har jeg været en del af A-truppen de sidste tre år (2014-2015-2016). På pony har jeg redet mange internationale stævner rundt i Europa, bla. i Tyskland, Belgien, Norge, Holland og Frankrig. Til disse stævner er det blevet til en hel del placeringer både individuelt såvel som i nationsspringninger. Jeg havde mit sidste ponyår i 2016, og sluttede på bedste vis af, med at vinde CSIP big tour i Sentowerpark i Belgien, med min super pony, Nørlunds Pokemon.

 

Nu glæder jeg mig til at komme i gang som juniorrytter med min nye hest, Vedette. Vi har allerede redet internationale stævner, og har debuteret i 1m35 ved landsstævnet i Vejle med nogle super runder.

 

Kontakt Sofie ved at klike på Facebook 

 

Gem

Gem