JULIA C. FOSS er født den 25 marts 1994

 

JULIA skriver om sig selv:

 

"Jeg er født og opvokset på landet i Vestjylland, hvor jeg boede indtil jeg var 14 år. Derefter flyttede min familie til København, hvor jeg stadig bor. Min første pony fik jeg som 6 årig, men startede først seriøs ridning nogle år senere og jeg red mit første landsstævne, på pony som 13-årig.

Da jeg var færdig med gymnasiet I 2013, tog jeg 7 måneder til Tyskland hvor jeg arbejdede i en salgsstald hos den tidligere OL rytter Peter Luther. Derefter flyttede jeg mine to heste til Sverige, hvor jeg boede og arbejdede hos Linnea og Shane Carey. Begge steder fik jeg super undervisning og et godt indblik i vilkårene for at drive en top professionel stald.

På det tidspunkt havde jeg en holstener vallak Libberty, som jeg var så heldig at få lov til at leje af en israelsk landsholdsrytter. Libberty var den perfekte lærehest, da han allerede havde gået en masse GP’er og deltaget I EM. Sammen fik vi placeringer op til 145 til internationale stævner og jeg blev i 2013 placeret som nr 10 til DM for YR. Min anden hest Contendra 28 købte jeg, mens jeg var I Tyskland. Med hende blev jeg i 2014 placeret som nr 7 til DM og udtaget til at ride Nordisk Mesterskab i Drammen som YR.

Jeg arbejder nu på fuld tid hos Mille Bisgaard i Helsingør, hvor jeg både rider hendes heste og mine egne to. Pt har jeg en 6 års, som jeg er i gang med at uddanne, og en 8 års som jeg har store forventninger til i fremtiden. Drømmen er helt sikkert at kunne leve af hestene, og derfor satser jeg også alt på ridningen og på konstant at udvikle mig som rytter."

 

"

 

 

 

 

KLIK PÅ SYMBOLET HEROVER OG FIND JULIA PÅ FACEBOOK