LOUISE STENVANG er født d. 21. april 1996

 

LOUISE skriver om sig selv:

 

”Jeg bor i Veflinge på Nordfyn sammen med mine forældre, hvor vi har vores heste stående. Til dagligt læser jeg Erhvervsøkonomi med Strategisk Kommunikation på Syddansk Universitet i Odense, hvor jeg også er medlem af Syddansk Elite, der støtter kombinationen af elitesport og uddannelse.

Jeg har redet siden jeg var helt lille, og springningen har altid været min førsteprioritet. I mine ponyår havde jeg i gennemsnit to til tre ponyer, som jeg startede landsstævner op til MA på. Som 15-årig fik jeg min første hest, Ringsgaards Alba (Ladas), som jeg stadig har i dag og har redet utallige landstævner og internationale stævner på. Derudover rider jeg Bruunholms Cadeau, 10-årig vallak (Cartani), som jeg har haft i knap to år. Vi har fået adskillelige placeringer i MA til landsstævner og internationale stævner, og vi red vores første fejlfrie Grand Prix til Christmas Show 2015. Til dagligt trænes jeg af Ulrik Kjær.

Generelt er jeg meget ambitiøs. Derfor er jeg også utrolig glad for at være optaget i Firkløverets Springakademi, så jeg kan få et ekstra skub i min udvikling.”

 

"

 

 

 

 

KLIK PÅ SYMBOLET HEROVER OG FIND LOUISE PÅ FACEBOOK