CECILIE NATHALIE SCHACK LORD er født 1 - 6  1999

CECILIE skriver om sig selv:

 

" Hej mit navn er Cecilie Nathalie Schack Lord
Jeg er 16 år gammel og til dagligt går jeg på Allerød Gymnasie, hvor at jeg har Team Danmark.
Jeg er næsten helt ny på hest, men har en del erfaring på pony.
Er ikke en hård rytter, men tilstræber altid at ride på hestens præmisser, med gode afstande, god rytme og en pæn opstilling og i en god balance med hesten.
Jeg har som ponyrytter redet mange internationale stævner i ind og udland. Jeg har bla. vundet S** og S*** grand prix til JBK Horse Show, været Danmarksmester, været Sjællandsmester, blevet nummer 3 til Falstebo pony grand prix, vundet sølv til danmarksmesterskaberne for hold, vundet Nordisk mesterskab for hold og vundet bronze individuelt til nordisk mesterskab.
Jeg er nok lidt perfektionistisk, så stiller store krav til mig selv og nogle gange også til mine omgivelser, men er samtidigt også en teamplayer.
Og selv om at jeg er et konkurrence menneske, satser jeg mere på udvikling frem for resultater.

Jeg har 2 heste.
· Bequickley som er en 10 årig vallak efter Vincenzo med Hamlet til morfar. Med Quickley har jeg allerede redet flere internationale stævner. Vi har bla. vundet Sjællandsmesterskaberne, vinder af den åbne finaleklasse i Neumunster, CSI* SHS Holstein International med 139 deltagere, ejr i CSIJ JBK Horseshow , JBK CSIJ 2. plads 135 cm og Baltic cup 3. plads i stor tur 135 cm.
· Min nyeste hest Zatina har jeg ikke haft så længe men vi har allerede opnået gode ture og resultater. Zatina er en 12 årig hoppe efter Namelus R med Goodtimes som morfar. Efter blot at have haft hende i 2 måneder blev vi samlet nummer 8 til DRF Indendørsmesterskab 2016 for Junior.
Ser frem til en fortsat udvikling inden for ridebanesporten og et godt samarbejde med alle på Firkløverets Springakademi.
"

 

 

 

KLIK PÅ SYMBOLET HEROVER OG FIND CECILIE PÅ FACEBOOK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gem

Gem