Fantastisk tilbud fra Danmarks Landstræner Lars Nørgaard Pedersen til vores U25-Akademiryttere.


Dansk Rideforbund har fra starten fulgt Firkløverets Springakademi tæt og interesseret sig for, hvad vi arbejder med. Og selvfølgelig var både Dansk Rideforbunds generalsekretær Jens-Erik Majlund og landstræneren for de danske springseniorer tilstede ved den første springclinic med Maria Gretzer og Björn Carlsson, der blev afholdt i september 2015.
Lars Nørgaard Pedersen syntes, det var lykkedes for Springakademiet at samle rigtig mange talenter, og Lars Nørgaard Petersen var allerede under clinicen interesseret i at kunne deltage i træningen af U25 rytterne.
Derfor er der nu indgået den aftale med Lars Nørgaard Pedersen, at Akademiets U25 ryttere fremover kommer til træne sammen med landstræneren om fredagen før den egentlige clinic med Maria Gretzer og Björn Carlsson, der a fholdes samme weekend blot om lørdagen og søndagen.
Dette tilbud er tænkt som en mulighed for at styrke U25 rytterne, der står for at skulle overgå til seniorstatus i Dansk Rideforbund regi, så der kan skabes en mere naturlig overang til voksenrytterstatus, samtidig med at U25 rytterne bevarer en tilknytning til Springakademiet, da de stadig er med i Firkløverets Springakademi, som deltagere i fredagsclinicen. Og naturligvis vil de fremover kunne deltage i de tiltag/tilbud eller foredrag, som afholdes for akademiets ryttere.


Denne ordning vil ikke træde i kra ved den kommende clinic i februar, men fra år 2016 ́s 2. Springclinic med Maria og Björn Carlsson, som vil  finde sted i april/maj 2016