St. Hippolyt guldsponsor for Firkløveret Springakademi


Talenterne i den dansk springsport har med Firkløverets Springakademi fået en unik mulighed for at udvikle sig, på internationalt niveau. Vi i St. Hippolyt støtter gerne talenterne og finder det naturligt at bakke op om dette private og højt engagerede initiativ.
Igennem 20 år har vi leveret det bedste foder og sammen med internationale top springryttere fejret mange successer og medaljer til EM, VM og OL. Ryttere som Lars Nieberg og nuværende nr. 1 rankede springrytter Luziana Diniz ved, hvad foder og rådgivning betyder for resultaterne i topsporten. Det er med disse resultater og viden om ernæring, fodring og produkter, vi har indgået et tæt samarbejde med Firkløverets Springakademi.
Men vi i St. Hippolyt ønsker at bidrage med meget mere end det økonomiske tilskud. St. Hippolyt vil således være tilstede ved de fire årlige clinics, holde foderforedrag, indgå samarbejder med de øvrige sponsorer, tilbyde rytterne individuel foderrådgivning og anvende vores mange internationale kontakter til gavn for rytterne. Målet er at vurdere hestenes foderstand, udholdenhed, energi, psyke samt eventuelle skavanker. Det er dog ikke blot hestene, vi fokuserer på. Vigtigt er det, at rytterne er bekendt med betydningen af korrekt ernæring for hest og rytter, samt at værdien af kvalitetsprodukter og videnbaseret rådgivning let kan overgå de økonomiske sponsorater, de unge ryttere ofte fristes af.
Firkløverets Springakademi har formået at samle de afgørende organisationer, så projektet kan lykkes. En bred fundering er vigtig, således at rytterne bakkes op fra alle fronter, og at alle arbejder hen mod målsætningen om igen at have danske springryttere med i den internationale elite.
Med omkring 100 produkter fordelt på adskillige specialiserede og innovative fodertyper samt unikke tilskudsprodukter, får rytterne med St. Hippolyt den bedste samarbejdspartner i jagten på resultater.