KAROLINE VISTESEN GRAVERSEN er født 26. december 1998

KAROLINE skriver om sig selv:

 

Jeg hedder Karoline Vistesen Graversen. Jeg bor i Silkeborg og går til dagligt på Landbrugsskole i Hammerum (Agro skolen), hvor jeg tager en EUX, som er en kombination af landbrugsuddannelsen og Gymnasiet.
Jeg har mine 4 heste: Sir Edward på 15 år, Libertina på 7 år, Calvados på 19 år & Caliente som er 4 år, de står opstaldet der hjemme. Jeg træner til dagligt ved Thomas Sandgaard.
Jeg startede med at ride som 8-årig og har haft rigtig mange ponyer og mange ponyer som jeg selv har uddannet. Jeg har deltaget i DM og internationale stævner. Mit bedste resultat på pony er nr. 7 til indendørs DM. Derudover har jeg vundet klasser internationalt og placeringer i S.
Med Sir Edward blev jeg i 2016 nr. 5 til indendørs DM og mit mål for 2016 er top 10 til DM udendørs og forhåbentlig deltagelse i NM/EM.
Libertina og Caliente er begge under uddannelse, og håber på en masse gode ture med dem begge. Libertina bliver forhåbentlig klar til udendørs DM 2016 og Caliente klar til unghedstechampionater. Calvados skal stille og rolig trappe ned og snart nyde hans opium efter 6 fantastiske år med ham, som bl.a. betød en placering til EM for Children i 2012.

 

 

 

KLIK PÅ SYMBOLET HEROVER OG FIND KAROLINE PÅ FACEBOOK