HER PÅ SIDEN KAN DU FØLGE HVILKE INTERNATIONALE TOPRYTTERE - DER HAR GIVET EN UGES TRÆNINGSOPHOLD TIL EN ELLER FLERE AF FIRKLØVERETS UNGE TALENTFULDE SPRINGRYTTERE.

 

 

 
 

TRÆNINGSOPHOLD HOS IKKE MINDRE END SELVESTE LUDO PHILLIPPEARTS

 

Takket være berider Kim Kjærgaard´s kontakt til Ludo Phillipearts er det lykkedes Firkløverets Springakademi at kunne tilbyde en uges sponsorophold til for 2 Akademiryttere.

 

Ludo Phillippearts driver en stor salgs- og konkurrence stald i Holland sammen med sine to sønner Oliver og NIcola. Det er et internationalt miljø med ryttere, der er vandt til at ride på allerhøjeste niveau, og det er derfor et fantastisk sted og inspirations miljø for Firkløverets unge Akademiryttere.

 

Læs mere om Familien Phillippearts her

NORSKE PÅL FLAM GIVER TRÆNINGSOPHOLD TIL 2 AKADEMIRYTTERE

 

Pål Flam kommer fra Stall GP AS i byen Fevik i Norge. Har driver hans familie et springcenter. Pål er en blandt tre søskende, der alle er springryttere.

 

Pål har siden 13-14 års alder slået sit navn fast på springbanerne og er nu en del av den Norske Elite i ridebanespringning. Han er en rigtig «præmiehaj», og har vundet Nordisk Mesterskeb for Youngriders i 2014, samt redet utallige pony, junior,youngrider og senior GP'er - ofte med placering. Han tilbyder undervisning og træning af heste på alle niveauer.

Læs mere om Pål og hans familie her

 

Vinder af Drammen CSI3* Grand Prix i April 2016: Pål Flam på Skjerabjergs Larkin.

Foto: Alice Bjerke

              

NORSKE STEIN ENDRESEN SPONSERER TRÆNINGSOPHOLD FOR 2 AKADEMIRYTTERE

 

Stein slutter sig nu til de enthusiastiske internationale ryttere, der ønsker at inspirere Firkløverets Akademiryttere med træningsophold. Derfor kan nu 2 Akademiryttere se frem til at komme til Stall Bergan i Sandefjord i Norge, hvor Stein og hans kone Kristin driver ride- og træningscenter.

 

Stein er Norges mest fremtrædende springrytter, og han har været på det norske landshold i 20 år. Han har ligesom Maria Gretzer deltaget ved EM, VM og OL, og selv har han haft stor succes som træner for det norske ponylandshold.

 

                

TOPPEN AF SVENSK SPRINGSPORT STØTTER OP OM FIRKLØVERET SPRINGAKADEMI - NU ENDNU ET TOPNAVN DER GIVER OPHOLD TIL AKADEMI RYTTERE.

 

De svenske landsholdsryttere bakker massivt op om Firkløveret Springakademi. Denne gang er der tale om Jens Fredricson, der også gerne vil støtte udviklingen af de unge talenter.
Jens Fredricson er til daglig tilknyttet Strömsholm, der ligger et stykke udenfor Stockholm. Igennem de sidste mange år har Jens Fredricson været en fast bestanddel af det svenske landshold til både EM, VM og OL. Blandt hans bedrifter er også Grand Prix'en til det verdenskendte stævne i Falsterbo, som han vandt i 2013 på den nu pensionerede Lunatic. Vi er enormt glade for, at endnu en toprytter ønsker at støtte os og glæder os til at se udviklingen hos de to ryttere, som bliver sendt til Jens! Vi takker Jens Fredricson og Strömsholm for dette flotte sponsorat!


         

FANTASTISK START PÅ 2016 MED ENDNU EN TOPRYTTER, DER VIL GIVE OPHOLD TIL AKADEMIETS RYTTERE.

 

Super start på det nye år med en nytårsgave skænket af ingen ringere end SØREN NØRGAARD PEDERSEN, som er kendt for sin top profesionelle tilgang, fantastiske overblik og super ridning på banerne. Mange gange har vi heppet her fra DK når Søren, har været i kamp på de udenlandske baner. Nu vil 2 af Akademiets rytter få glæde og lærdom af Søren på en uges ophold i 2016.

Stor tak til Søren Nørgaard Pedersen for, at vil give lidt tilbage af al sin visdom til Akademiets rytter. Vi er meget taknemmelige herfor.

 

            

FOTO WORLD BY SHOWJUMPING                                                                       FOTO: RIDEHESTEN

Kæmpe julegave til Firkløverets Springakademi - en ny verdensstjerne giver ophold til 2 akademiryttere


Et tilsagn fra selveste Andreas Schou, som er en af Europas absolutte Topryttere om en uges træningsophold for to af vores akademi ryttere - det er da den skønneste julegave.
Andreas har haft et fantastisk 2015 bla med et helt eminent EM i Aachen, hvor hele ride Danmark fulgte ham og Der Kleine i et mere end spændende EM.
Vi er dybt taknemmelige over, at Andreas vil give lidt tilbage af alt sin visdom til de unge talentfulde ryttere.

 

Læs mere om Andreas Schou på han hjemmeside

 

Det er meningen at de to Akademiryttere skal afsted efter nærmere aftale med Andreas Schou fra foråret 2016.


Verdenstjernen og toprytteren Malin Baryard-Johnsson støtter Firkløveret Springakademi.

 

 

Denne gang er det selveste Malin Baryard-Johnsson, som det er lykkedes Firkløveret Springakademi at få til at sponsere en uges ophold til en af akademiets ryttere. Der kan ikke være nogen tvivl om, at hun er en af verdens bedste ryttere. For Sverige har hun igennem mange år har deltaget i diverse mesterskaber både til EM, VM og OL, hvor hun bl.a. deltog ved det senest afholdte VM i Normandiet sidste år.

 

- Efter en kort snak med Malin, var hun ikke i tvivl om, at det er et fantastisk projekt, vi har gang i her, og derfor valgte hun at sige ja til at støtte vores projekt. Vi glæder os til, at to ryttere skal nyde godt af dette sponsorat! Siger Firkløveret Springakademiet.

 

Det er meningen at vor Akademirytter skal afsted efter nærmere aftale med Malin Bayardd-Johnsson fra foråret 2016.

 

Læs mere om Malin Baryard-Johnsson på hendes facebook-side her


Sponsorophold til en Firkløverrytter hos Lars Bak Andersen

 

 

 

Under JBK Horse Show lykkedes det René Holstein at få endnu et sponsorophold til en Firkløver-rytter i hus.
Denne gang er det den danske landsholdsrytter Lars Bak Andersen, der giver en uges ophold i sin træningsstald.
Lars Bak Andersen er en af Danmark fineste stilryttere, han har været en meget populær fremmedrytter ved Dansk Varmblods Unghestechampionat i Herning, og han er afgjort et forbillede for rigtig mange unge danske ryttere.


Firkløveret takker mange gange for den interesse som Lars Bak Andersen viser vores Springakademi med dette sponsorat. 

 

Læse mere om Lars Bak Andersen på hans forældres hjemmeside, hvor han er en del af teamet.

 

Det er meningen at vor Akademirytter skal afsted efter nærmere aftale med Lars Bak Andersen fra foråret 2016.

Foto:  Ridehesten


 

“ALEXANDER ZETTERMAN-SPONSORAT TIL FIRKLØVERETS SPRINGAKADEMI”

 

 

Et af Firkløverets Springakademi mål er at skaffe træningsophold til vore akademiryttere, så de kan komme afsted med 1 - 2 heste på en uges springtræning hos nogle af de bedste topryttere rundt om i Europa.

Vi er derfor utrolig stolte og glade over at kunne præsentere den første rytter, der har meldt sig på banen ovenikøbet med plads til 2 ryttere, det er nemlig et af sveriges absolute nuværende topnavne: ALEXANDER ZETTERMAN.

Alexander Zetterman deltog ved VM i 2014 for det Svenske senior landshold, og derudover vandt han den prestigefulde 5* Grand Prix i Falsterbo samme år. Alexander Zetterman har yderligere utallige meritter på sit CV fra hans Junior og Young Rider år.

Derudover har Alexander tilkendegivet at han gerne vil komme til Danmark og give et foredrag.

Firkløverets Springakademi takker Alexander mange gange for interessen og det flotte sponsorat!                                                                                                                                                          Foto: Familien Holstein

 

René Holstein fra Firkløverets Springakademi indgik i den forløbne uge denne aftale med Aleander Zetterman, under et besøg hos stjernerytteren.

Se mere om Alexander Zetterman på hans hjemmeside her

 

Det er meningen at vore 2 Akademiryttere skal afsted efter nærmere aftale med Alexander Zetterman fra foråret 2016.