VORE HOVEDSPONSORER AF PROJEKTET ER: 

 

MOUNTAIN HORSE - NY HOVEDSPONSOR AF FIRKLØVERETS SPRINGAKADEMI


I fremtiden vil Mountain Horse stille deres tøjkollektion til rådighed for alle Akademirytterne og ved Springclinicen 16. – 17. September er de første ridejakker uddelt fra firmaets nyeste serie.
Firmaet er grundlagt i 1987 af Senior President Lars Sjöward, der stadig står ved roret og styrer firmaets kurs, han er sekunderet af sine to børn: Catherina S Brolund, der er Brand Manager og Rolf Sjöward, der designer alt tøj , sko og støvler. På nuværende tidspunkt har firmaet ansat 75 personer over hele verden, og firmaet er et af Nordens førende.
Det nye sponsorat indebærer også at Springakademiet skifter farver til gråt med rødt og mørkeblåt, som er Mountain Horse´s farver.
Vi glæder os utroligt til at præsentere vores ryttere i tøjet fra Mountain Horse, der er kendt for ridetøj i lækkert design, med stor funktionalitet og med lang holdbarhed.
 

 

EQUIPE SADDLES AB SWEDEN er HOVEDSPONSOR af FIRKLØVERETS SPRINGAKADEMI

 

Equipe Saddles er et firma der tegnes af Familien Ankarcrona fra Skåne ud fra Stall Ankarcrona. De importerer italienske kvalitets sadler til sportsudøvere  indenfor alle hestesportsgrene, og står for at forhandle disse produkter i Norden. I Sverige vinder EQUIPE sadler mere og mere indpas hos topryttere - en udvikling som Familien Ankarcrona også gerne ser i danmark

Firmaet sponserer gerne unge talentfulde ryttere og derfor var de valgt ar sponsere Firkløveret.


ST. HIPPOLYT er HOVEDSPONSOR af FIRKLØVERETS SPRINGAKADEMI

 

St. Hippolyt er et fodeprodukt af højeste kvalitet efter det bedste koncept: At fodre som naturen selv. Sundhed, motivation og præstationsevne - det er udtryk for en afbalanceret og velfungerende hest. En veltilrettelagt fodring på basis af de bedste fodermidler er vejen til målet. De bedste råvarer og skånsomme produktionsmetoder bevarer de værdifulde næringsstoffer i det færdige foderprodukt.

 

LÆS HVORFOR ST. HIPPOLYT HAR VALGT AT STØTTE FIRKLØVERETS SPRINGAKADEMI HER


 

 

 

AKADEMIETS ØVRIGE SPONSORER ER:

 

 

OM-SPRING

 

OM Spring er Danmarks mest kendte producent af springforhindringer.

OM -Spring har valgt at sponsere et spring med Firkløverets logo på ligesom de har udført spring for vore sponsorer St Hippolyt og Ori Farm, disse vil alle kunne ses ved Firkløverets fremtidige Springclinics.

 


 
 

MEDICINALFIRMAET ORIFARM

 

Det fynske medicinalfirma ORIFARM, der er ejet af Familien Bøgh-Sørensen.
Birgitte og Hans Bøgh Sørensen er meget engageret i Dansk Springsport og deres datter Anne-Charlotte Bøgh Sørensen har været fremme blandt de førende ryttere herhjemme.


 

HESTEMASSØREN MARGIT


Margit – også kaldet Magiske Margit - er en meget erfaren hestemassør, der kører over hele landet. Hun ved, hvad der skal til for, at en springhest kan ”performe" på bedste vis. Hun arbejder dagligt med top konkurrenceheste, hun er fast deltager ved de store mesterskaber og hun har ofte ledsaget landsholdshestene i udlandet.


I Firkløverets Springakademi er de beæret over, at en kapacitet som Margit har valgt at støtte op om deres projekt, og de glæder sig utroligt meget, til at kunne byde velkommen til Margit ved de fremtidige springclinic. 
 

BESLAGSMED LARS GORSKI

 

LARS GORSKI ´s hjerte brænder for springsporten - han har sans for detaljen og finish i sit arbejde, og af natur er han åben og imødekommende.

Lars er i forvejen sponsor for flere springryttere og glæder sig nu til at være en del af Firkløverets Springakademi og håber at kunne være tilstede ved alle Akademiets clinics.


 
 

I Key Vet - Mobil hesteklinik

 

Klinikken arbjeder ud fra mottoet: Hesten skal ikke længere transporteres til en klinik. Klinikken kommer til hesten". Langt de fleste behandlinger kan nemlig sagtens ske ude i staldene til fordel for både hest og ejer.

IKEYVET har den nyeste teknologi inden for røntgen, chokbølgebehandling, ultralydsscanning og meget mere. For eksempel tager en blodprøve ikke længere flere dage at analysere. IKEYVET kan levere resultatet med det samme, og hestens behandling kan således hurtigere sættes i gang. 


 

Dansk Varmblod

 

Dansk Varmblod er Danmarks største avlsforbund for rideheste - der avles heste indenfor to dicipliner: Dressurheste og Springheste.

Avlsmålet for springhesten er: En kraftfuld og smidig springning med stor kapacitet og god teknik. Der lægges vægt på en smidig og rummelig galop med god balance. Endvidere lægges der vægt på naturlig forsigtighed, stort mod, overblik og god ridelighed.

Desuden bliver der lagt vægt på, at avlsdyr og konkurrencedyr har en god holdbarhed, høj reproduktionsevne samt er fri for arvelige defekter.

 

Forbundet lægger vægt på at være innovativt og nytænkende.


 

 
 

Revisionsfirmaet Beierholm

 

Beierholm er en af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder, og vores
betjening og samarbejde med vores kunder er altid forankret hos en partner og et
fast team af revisorer og medarbejdere, som kender virksomheden 360 grader rundt.


 
 

Sportsmind ved Coach Kim Ditrichsen

 

Kim Ditrichsen er uddannet cand. Scient i humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori og har en master i performance-psykologi. Han har 20 års erfaring som elitetræner, og han har slået sit navn fast ved at stå bag bl.a. svømmere i den absolutte verdenselite.

Kim arbejder med mentaltræning, ledelse, personlig udvikling, selvledelse, teamudvikling, karriere, performance strategi og personligbranding.


 

 

 

 

Bisgård bageri

 

Henrik Bisgaard, der er indehaver af Bisgaard Bageri, har sponseret Firkløverets Springakademi med morgenbrød og brød til frokost og aftensmad lige fra Firkløveret startede i 2015. Henrik er far til springrytter Mille Bisgaard , der nu er senior men som startede i akademiets u25 gruppe, men Henrik har valgt at fortsætte sit sponsorat efter at Mille er blevet senior, fordi han ved Akademiet har brug for hans hjælp.


 
 
 

CT Gulv & Multiservice

T Gulv & multiservice er et firma i en rivende udvikling, med stor fokus på høj kvalitet og produktudvikling, både inde for rengøringsfaget og gulvbehandling.
De dækker bredt og tilbyder en lang række løsninger, der tilpasser lige præcis dine behov.
De er et firma som går højt op i kvalitet og god service for at skille os ud.
Derfor er deres kunder tilfredse.


 

Guldbageren

CARSTEN CHRISTOFFERSEN er far til akademirytter Isabell Jasmin Christoffersen. Han støtter Akademiet hver gang der er Springclinics på Barthahus med kage af en hver slags.

CARSTEN CHRISTOFFERSEN har 3 Guldbager-foretninger i Lille Skensved, Roskilde og Viby Sjælland.

 


 

 

Dream Sports-TV

DREAM SPORTS TV er et nyt fremadsusende tv-kanal, hvis ambition det er at levere live streaming af al sport. Også de har fundet konceptet for Firkløverets Springakademis så interessant, at de har tilbudt et sponsorat.


 

Barthahus

Familien Lykke Svendsen ejer Ridecenteret BARTHAHUS i Kokkedal, familien har besluttet at sponsere Firkøverets Springakademi ved at stille deres ridecenter til rådighed, når der er brug for det, fordi Firkløverets Springakademi falder sammen med familiens tanker om at omdanne deres ridecenter til et inspirationssted for springryttere.

 


 

 

Magasinet Ridehesten

Magasinet Ridehesten er Danmarks største fagmagasin for ryttere og avlere med et oplag på 15.000 eksemplarer, der med sin dybdegående og faglige indgangsvinkel hver måned går tæt på hesteverdenen.

Ridehesten.com er desuden en online nyhedsportal med hesteannoncer og hestefotodata- base.


 

Avisen Hest og Rytter

Hest & Rytter er eneste ride- og hestefagtidsskrift, hvor samtlige medarbejdere er ride- og hestefolk.

Hest & Rytter bliver sendt ud til mange rideklubber under Dansk Ride Forbund. Hest & Rytter udkommer over hele Danmark og Hest & Rytter er overalt - de dækker ridestævner over hele landet, de følger ridehesteavlen tæt, de holder øje med at avlere, ryttere og heste behandles fair og retfærdigt af deres organisationer.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gem