Personerne bag Firkløverets Springakademi

Foto: Britt Carlsen, Ridehesten

 

Firkløverets Springakademi er en uafhængig non profit organisation, der er skabt af 4 entusiastiske personer, der har et dybt engagement i rideheste og ridesport, og som gerne vil gøre en forskel. De arbejder ulønnet for at udvikle unge danske springryttere, der har talent for og en drøm om at nå til tops.


Rene Holstein er sammen med sin familie avler af super kvalitetsfulde  springheste, der har gået international topsport, og derfor ved han, hvad hestene skal kunne for at komme til tops.

 

Lotte Holm er engageret stutteriejer og ejer af et ridecenter med speciale i militarysport. Hun er erfaren i at arrangere internationale.

kurser og events og ved om nogen, hvad der skal til for gennemføre arrangementer indenfor en økonomisk ramme.

 

Mikala Bagge er avler af rideheste og har avlet S-dressur- S-spring- og S-militaryheste og højt præmierede avlsdyr. Gennem 25 år har hun arbejdet med organisation i Dansk Varmblod og ønsker nu at arbejde for opbygning af dette projekt.

Susanne Taarnager er meget aktiv indenfor springsport. Gennem support af egne børn har hun et bredt kendskab til rytterne på eliteplan og til de udfordringer, som elitesporten i Danmark byder på.

 

Ens for alle fire er, at de vil kæmpe for at opbygge ”Firkløverets Springakademi”, og at de unge Akademistudenters resultater er målet i sig selv. 

ØNSKER DU AT KONTAKTE NOGLE AF OS - FINDER DU KONTAKTOPLYSNINGER HER